4Dream Team

Omistaja / Yrittäjä Johanna Tammi-Ikonen

Olen työskennellyt 20 vuotta kosmetiikan parissa eri työtehtävissä. Rakastan kun saan tehdä työtä sydämellä, ideoida erilaisia juttuja ja tapahtumia sekä tärkeimpänä, olla tekemisissä asiakkaiden kanssa tarjoten aina parasta mahdollista palvelua. Koulutustaustassani vaikuttaa yritysmarkkinoinnin tradenomin sekä kosmetologin tutkinto, lisäkoulutusta olen hakenut mm. kauppakorkeasta opiskellen liiketoiminnan kehittämistä sekä digimarkkinointia. Oma yritys oli minulle pitkään suuri unelma - nyt saan tehdä työtä, josta nautin ja minulla on tuotteet joiden takana seison. Yritykseni 4Dream tuo maahan minun näköisiä juttuja ja toimii arvomaailmaani noudattaen.

Asiakaspalveluvastaava Taina Salmela

Lempeä ja rauhallinen Taina on BBA tradenomi sekä taloushallinnon merkonomi. Tainalla on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta erilaisissa työympäristöissä. Taina palvelee niin jo olemassa olevia kuin uusiakin innokkaita jälleenmyyjiämme. Tainan vastuulla on myös Boholan kokouspalveluiden myynti. Tainalle hyvä ja laadukas asiakaspalvelu on kunniakysymys. Vapaa-aikanaan Taina viettää perheensä kanssa aikaa mökkeillen sekä urheillen. Sisustus on yksi Tainan intohimoista - Taina saa Boholan kukoistamaan aina eri sesongeissa.

Markkinointivastaava Hanna Nieminen

Hanna on kasvanut sisään toimintaamme opiskelujen projektityön sekä työharjoittelun myötä. Koulutukseltaan Hanna on tradenomi suunnaten opintonsa digimarkkinoinnin saloihin. Aikaisempi työkokemus sekä osaaminen hänellä koostuvat laaja-alaisesti asiakaspalvelusta ja digimarkkinoinnista. Yrityksessämme Hanna on markkinointia kehittävä ja toteuttava kaikissa sähköisissä kanavissamme. Hannalla on uskomattoman hieno taito mm. valokuvaamiseen, monet käyttämämme kuvat ovatkin Hannan käsialaa. Hannan hulluttelevan hauska, luova luonne, on omiaan toteuttamaan sekä kehittämään yrityksemme näköistä markkinointia.

 

Edustaja Veronika Tikkakoski

Veronika on yrityksemme kaunotar, jonka voit bongata jälleenmyyjiemme asiakastapahtumissa. Veronikan positiivinen, reipas ja rohkea luonne hurmasi Johannan eräässä kevään koulutuspäivässä, josta jäi vahva tunne, että tässä nuoressa naisessa on potentiaalia. Veronika on koulutukseltaan sekä kosmetologi että parturi-kampaaja. Tapahtumissamme Veronika opastaa sinua tuotteidemme käytössä sekä saat kivoja vinkkejä juuri sinun tarpeisiisi.

Logistiikkavastaava Sami Ikonen

Samilla on pitkä kokemus yritysten logistisista prosesseista sekä mm. tuotannonsuunnittelusta. Insinöörimäiseen tapaansa Sami seuraa piinkovasti Johannan pööhötystä ja pitää vaimonsa jalat sopivasti maan kamaralla. Sami antaa työpanostaan yritykseemme miettimällä kanssani pitkän linjan strategioita, toimii IT-tukihenkilönä sekä huolehtii tilausten suunnittelusta toimittajien suuntaan. Vankkumattomalla tasapainollaan Sami pitää huolta vaimonsa hyvinvoinnista sekä jaksamisesta ja seisoo kivimuurin lailla henkisenä tukena.

4Dream Teamin tsykologi Manu

Manun työtehtäviin Boholassa kuuluu asiakkaiden viihdyttäminen ja työporukan järjissä pitäminen. Manulla on rento ote työntekoon eikä stressiä turhasta synny. Manu pitää kovasti naisista ja huomionhakuisuus naisten lähettyvillä onkin melko hellyyttävää katseltavaa. Manu on Boholan "piste iin päällä" ja hänen hurmaava luonteensa valloittaa hetkessä Boholan ovesta sisään astuvien sydämet.