Beauty Garden

Beauty Garden SPA EDITION - uusi kauneushoitoloille ja kylpylöille kehitetty hoitokonsepti!

Beauty Garden SPA Edition tarjoaa puhdasta ja laadukasta satokausikosmetiikkaa sekä hemmotteluun räätälöidyt hoitokokonaisuudet hoitoloiden ja kylpylöiden käyttöön.

Spa Edition on lanseerattu Suomessa kesäkuussa 2020.

 

Beauty Garden SPA EDITION - hoidot!

Beauty Garden Spa Edition on rentoutusta, palautumista ja mielenrauhaa tarjoava luomuhoitovalikoima, joka vie Sinut aistimatkalle lumoavaan puutarhaan.

Tutustu hoitoon ja tunnelmaan oheisella videolla!

 

 

 

 

Beauty Garden on laadukasta, käsintehtyä luomukosmetiikkaa suurella sydämellä!

Beauty Garden on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus. Beauty Gardenin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä käsintehdyt yrttihaudukkeet.

Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteet valmistetaan aina sadonkorjuun jälkeen oman puutarhan antimista. Mikäli satoa ei saada, ei silloin myöskään voida tuotteita valmistaa - tämä antaa luonnonmukaisuudelle vielä uudenlaisen näkökulman! "Satokausikosmetiikka" sanana kuvaa Beauty Gardenin tuotteita osuvasti!
Ihonhoitotuotteiden säilöntäaineina käytetään mm. retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol) – voiko enää puhtaampaa tuotetta olla? Tuotteet pakataan kauniisti ja ekologisesti, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin - Hand Made With Love! Lue lisää tuotteista!

Beauty Garden -tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Beauty Garden -tuotteiden maahantuojana toimii 4Dream Ky ja jälleenmyyjinä Suomessa toimivat kauneushoitolat, luontaistuote- ja ekohenkiset liikkeet. Jälleenmyyjät löydät täältä

Valmistajan sivut beautygarden.com

Beauty Garden Spa Edition esittely

Beauty Garden Spa Edition hoito