Tuotteet

Beauty Garden tarjoaa luomutuotteita koko keholle, niin ulkoisesti kuin sisäisesti! Kosmetiikkatuotteet kasvoille, vartalolle ja käsillehiuksille ja yrttihaudukkeet (ns. teejuomat) nautittavaksi sisäisesti.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa, jotka viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa Ranskassa. Kun sato kypsyy, kukat ja vihannekset kerätään. Tämän jälkeen kukista saadaan maseroimalla uutettua kukan oma öljy, jolloin saadaan luomuöljyä. Vihanneksista tehdään luomumehua, jota käytetään tuotteiden vaikuttavana ainesosana. Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuotteissaan kurpitsaa vaikuttavana aineena. 

Luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden lisäksi Beauty Garden valmistaa erilaisia juotavia yrttihaudukkeita omista kukista ja yrteistään. Yrttihaudukkeet sisältävät mm. orvokkia, piparminttua, nokkosta ja kamomillaa. Suomessa yrttihaudukkeet ovat saatavana kampanjaluontoisesti.

Beauty Garden -tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia. Tuotteille on myönnetty useita, merkityksellisiä sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden.     

NaTrue

Imprim´vert

Agriculture Biologique AB

PEFC

Afaq ISO 14001

Afaq ISO 9001