Tuotteet

Beauty Garden tarjoaa luomutuotteita koko keholle, niin ulkoisesti kuin sisäisesti!

Kosmetiikkatuotteet kasvoille, vartalolle ja käsillehiuksille ja yrttihaudukkeet (ns. teejuomat) nautittavaksi sisäisesti.

Beauty Garden -tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa, jotka viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa Ranskassa. Sadon kypsyttyä kukat ja vihannekset kerätään käsin: kukista saadaan maseroimalla uutettua kukan oma öljy, jolloin saadaan luomuöljyä. Vihanneksista puolestaan tehdään luomumehua, jota käytetään kosmetiikkatuotteissa vaikuttavana ainesosana. Päävaikuttavien ainesosien pitoisuus kaikissa tuotteissa on 20 % ja ne ovat laadukkaita sekä hellävaraisia iholle - turhia täyteaineita ei ole käytetty!

Tiesitkö, että Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuotteissaan kurpitsaa vaikuttavana aineena! 

Luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden lisäksi Beauty Garden valmistaa erilaisia juotavia yrttihaudukkeita omista kukista ja yrteistään. Yrttihaudukkeet sisältävät mm. orvokkia, piparminttua, nokkosta ja kamomillaa. Suomessa yrttihaudukkeet ovat saatavana kampanjaluontoisesti.

Beauty Garden -tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia. Tuotteille on myönnetty useita, merkityksellisiä sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden.