Jälleenmyyjille

Brändivalinnan kriteerejä

4Dream Ky on yritysasiakkaita palveleva luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys. Tuomme maahan ekologista ja eettisesti valmistettua, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Valitsemme valikoimaamme tuotebrändejä, joissa jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty. Tuotteiden sisällön sertifioinnin lisäksi kiinnitämme isosti huomiota brändin tapaan valmistaa tuotteita - sen tulee olla eettistä! Luonnonmukaiseen ajatteluumme on alusta asti kuulunut itsestäänselvyytenä luonnon kunnioitus myös tuotteiden pakkauksissa. Haluamme valikoimaamme toisiaan täydentäviä ja mielenkiintoisia tuotebrändejä, joissa punaisena lankana on myös järkevä hinnoittelu.

Nopeat toimitukset 

4Dream palvelee yritysasiakkaitaan ammattitaitoisella tuoteinformaatiolla sekä joustavalla asiakaspalvelulla. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jälleenmyyjäliikkeemme saavat tilaamansa tuotteet nopeasti liikkeisiin toimitettuina. Toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää, usein jopa nopeampi. Toimitamme tilaukset jakelukeskuksestamme suoraan asiakasliikkeisiin, johon käytämme joko DBSchenkeriä tai Postia.

Virkistyspäivämäiset koulutukset

Koulutamme Sinut tuotteisiimme omissa, ainutlaatuisissa näyttely- ja koulutustiloissamme Lohjalla - tule viihtymään ja oppimaan uutta! Olemme saaneet onneksemme hurjan määrän positiivista palautetta kauniissa maisemassa sijaitsevasta toimitilastamme. Teemoina koulutuskausissa ovat mm sosiaalisen markkinoinnin hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa, luonnonkosmetiikan raaka-aineisiin syventyminen, ammattilaisen opastuksella ehostamista. Koulutusten teemat vaihtelevat syys- ja kevätkausittain ja käytämme aiheesta riippuen myös ulkopuolisia luennoitsijoita.

Verkkokoulutukset

Koulutamme jälleenmyyjiämme säännöllisin verkkokoulutuksin. Tämä on helppo ja nopea tapa päästä sisään tuotteisiimme sekä syventää tietoutta eri osa-alueista. Kysy verkkokoulutusten kalenteri asiakaspalvelustamme p. 040-961 8225 / info@4dream.fi.

Somemarkkinointia eduksesi

4Dreamin asiakkaana pääset hyödyntämään aktiivisia sosiaalisen median kanaviamme markkinoinnissasi. Sinun ei tarvitse yksin pähkäillä miten toimia sosiaalisessa mediassa tai miten edistää yrityksesi näkyvyyttä - me teemme sen Sinulle valmiiksi! Meillä on myös kattava ja ainutlaatuinen kuvapankki asiakkaidemme käyttöön.

Näkyvyys medioissa

PR-yhteistyöstämme vastaa Why Not PR, jonka avulla tuotteemme näkyvät blogeissa sekä lehdissä.

Tuemme asiakkaitamme  - emme kilpaile heidän kanssaan

Teemme työtä tuotebrändiemme näkyvyyden lisäämiseksi, jotta Sinulla jälleenmyyjänä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset tehdä omaa työtäsi liikkeessä. Olemme tehneet tietoisen valinnan, emmekä siksi myy tuotteitamme suoraan kuluttaja-asiakkaille vaan keskitymme brändiemme tunnettuuden rakentamiseen sekä yritysasiakkaidemme palvelemiseen.

Jälleenmyyjien verkkokauppa

Verkkokauppamme on asiakkaitamme palveleva ammattilaisosio. Tilauksen tekemisen ja tuotteisiin perehtymisen lisäksi voit selailla blogeja, joissa tuotteemme ovat olleet esille sekä tutustua aina ajankohtaiseen koulutustarjontaamme. Verkkokauppa on myös kätevä tapa selailla tuotteiden väriskaaloja.

Alla olevan linkin kautta pääset kirjautumaan 4Dream Ky:n yritysasiakkaille tarkoitettuun verkkokauppaan;

JÄLLEENMYYJIEN VERKKOKAUPPAAN

Verkkokauppaamme pääsee ainoastaan kirjautumistunnuksin, halutessasi ne - otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@4dream.fi tai 040 961 8225

Iloinen 4Dream Team on täällä Sinua varten ! 🙂