4Dream Team

Ägare/Entreprenör Johanna Tammi-Ikonen

Jag har jobbat  i 20 år  i olika arbetsuppgifter inom kosmetikbranschen. Jag älskar att få jobba helhjärtat, ge idéer till olika evenemang och det som är viktigast för mig, att träffa kunder och ge dem den bästa kundservicen. Min skolning är tradenom inom marknadsföring samt kosmetolog. Jag har fortbildat mig  bl.a i handelshögskolan inom utveckling av affärsverksamhet samt digital marknadsföring. Min långvariga dröm var att grunda ett eget företag- nu har jag ett jobb jag njuter av och jag har produkter jag litar på. Mitt företag 4Dream importerar grejer som är ”mig” och följer de värderingar jag uppskattar.

 

Marknadsansvarig Hanna Nieminen

Hanna har kommit med i vår verksamhet via sina studiers projektarbete och praktik. Hennes utbildning är tradenom och hon har styrt in sina studier  på hemligheterna i den digitala marknadsföringen. Hennes vidsträckta arbetserfarenhet är inom kundservice och digital marknadsföring. I vårt företag utvecklar och genomför hon marknadsföringen i alla våra digitala kanaler och sociala medier. Hanna har en fantastisk begåvning i bl.a fotografering, många av de bilder vi använder är tagna av henne. Hon har en tokigt rolig, kreativ personlighet, vilket är perfekt för att skapa och förverkliga en marknadsföring, som passar just oss.

 

Logistikansvarig Sami Ikonen

Sami har en lång erfarenhet av företagens logistiska processer och bl.a produktionsplanering. På sitt ingejörsmässiga vis följer Sami efter Johannas visioner och håller hennes fötter passligt på jorden. Sami arbetsinsats behövs då vi funderar långsiktiga, strategiska riktlinjer, han fungerar som IT-stöd samt tar hand om planerinen av orderdistributionen med leverantörerna. Med sin orubbliga stabilitet tar Sami hand om sin hustrus välmående och orkande samt fungerar som ett oslagbart mentalt stöd.

4Dream Teams tsykolog Manu

Manus arbetsuppgifter är att underhålla kunder och hålla vårt team i sinnens fulla bruk. Manu förhåller sig  med ett avslappnat tag till jobbet och tar ingen onödig stress. Manu tycker väldigt mycket om kvinnfolk och hans krav på uppmärksamhet i närheten av kvinnor är ganska sött. Manu är Boholas ”pricken över i” och hans charmerande lynne erövrar allas, som besöker oss i Bohola, hjärtan.