Boho Green Make-Up

Boho Green Make-Up är en ekologisk, etisk och förmånlig naturkosmetikserie från Frankrike!

Boho Green Make-Up är en färggrann naturkosmetikserie där förmånligt pris kombineras unikt med naturlighet, hållbar utveckling och etiska värden. Boho Green Make-Up har bundit sig till miljöskyddande målsättningar och hållbar utveckling- som grundpelare är att erbjuda förmånliga och färggranna kosmetikprodukter med hög kvalitet och med hög respekt för natur och djur. De råvaror vi använder är lätt förnybara och produkterna packas i återanvändbara material-utan överpackning.

Sortimentet består av högklassiga kosmetikprodukter: smink, nagellack och sminkborstar. Alla artiklar är naturliga och innehåller en stor mängd av ekologiska råvaror. Läs mera om produkterna här!

Boho Green Up-kosmetik har beviljats ett flertal certifikat, t.ex COSMEBIO-certifikatet, som garanterar produkternas naturlighet, samt One Voice-certifikatet, som garanterar att produkterna inte testas på djur.

”Vi producerar våra produkter av naturens material så att Du kan känna naturens dofter, konsistenser och färger på Din hud.”

Boho Green Make-Up importeras av 4Dream Kb och som återförsäljare fungerar skönhetssalonger, hälsokostaffärer och butiker med eko-anda. 

Producentens egna sidor bohocosmetics.com