För återförsäljare

Kriterier för val av varumärke

4Dream Kb är ett importföretag som betjänar företagskunder. Vi importerar certifierad naturkosmetik, som tillverkas etiskt och ekologiskt.  De varumärken vi väljer till vårt sortiment, har alla detaljer väl uttänkta. Förutom att produkternas innehåll är certifierat fäster vi uppmärksamhet till hur produktionen går till-den skall vara etisk! Som självklarhet fäster vi även uppmärksamhet till hur produkterna packas, det hör till vårt naturenliga tankesätt. Vi vill ha sådana varumärken i vårt sortiment, som komplementerar och stöder varandra och som även har en förnuftig prissättning.

Snabba leveranser

4Dream betjänar sina företagskunder med sakkunnig produktinformation samt flexibel kundservice. För oss är det av största vikt att våra återförsäljare får snabbt sina beställningar levererade. Vår leveranstid är 2-3 vardagar, ofta även snabbare. Beställningarna levereras av Postnord eller Post direkt till våra kundföretag från vårt distributionscenter.

Utbildning

Du har möjlighet att lära dig mer om våra produkter i vår unika utställnings- och utbildnings lokal i Lojo-välkommen att trivas och lära dig nånting nytt! Vi har fått mycket positiv feedback om våra utrymmen i den vackra miljön. Teman i utbildningarna är bl.a marknadsföring med hjälp av sociala medier, fördjupning i naturkosmetikens råvaror,  sminkning. Utbildningarnas teman varierar säsongvis och beroende på temat kan vi också använda en utomstående föreläsare.

Social media till din fömån

Som vår kund kan du utnyttja våra aktiva kanaler i den sociala median i din marknadsföring. Du behöver inte fundera ensam hur du ska fungera i den sociala median och hur du kan förbättra din synlighet - vi gör det färdigt för Dig! Vi har också en omfattande och unik bildbank till ditt förfogande.

Vi stöder våra kunder - vi tävlar inte med dem

Vi jobbar för att öka märkeskännedomen så att Du, som återförsäljare har så goda förutsättningar som möjligt att göra ditt jobb i ditt företag. Vi säljer med avsikt inte direkt till konsumenter, utan vi koncentrerar oss på att bygga upp märkeskännedomen och att betjäna våra företagskunder.

Webbshop för återförsäljare

Vår webbshop betjänar våra företagskunder. Förutom att beställa kan du också bläddra igenom de bloggar där det skrivits om våra produkter och bekanta dig med våra alltid aktuella utbildningar. Webbshopen är också en plats där du kan kolla produkternas färgskala.

WEBBSHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

För att logga in behöver du inloggningsuppgifter - kontakta i så fall vår kundservice info@4dream.fi eller +358 40 961 8225