4Dream

4Dream Ky on maaliskuussa 2015 perustettu luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys. Perustin oman yrityksen suuresta palosta yrittäjyyttä ja kosmetiikkamaailmaa kohtaan. Olin löytänyt noin vuotta aiemmin tuotebrändin, jonka maahantuonnin varaan koko vastasyntynyt yritykseni nojasi. Perustin yrityksen aluksi kodin yhteyteen, sillä kuvittelin, että näin voisin tehdä töitä kotoa käsin ja viettää lasten kanssa enemmän aikaa. Kaikki meni toisin – jo 2 kuukauden jälkeen olimme tilanteessa, jolloin tarvittiin toimitilat, hetken kuluttua siitä työntekijä, koulutustilat, sitten toinen työntekijä, sitten kolmas, jne.

Tällä hetkellä valikoimassamme on maaliskuussa 2015 Suomen markkinoille tullut Boho Green Make-Up, huhtikuussa 2016 toimme Suomeen Beauty Garden tuotemerkin ja maaliskuussa 2017 valikoimamme täydentyi We Love The Planet brändillä. Balmyou saapui valikoimaamme syksyllä 2018 ja toukokuussa 2019, pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen, tuotevalikoima täydentyi täysin uudella tuotekategorialla - hiustenhoitotuotteet by Überwood. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ken tietää...

4Dream Ky tuo maahan luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä – itse olen yrittäjänä brändifanaatikko – toimivien tuotteiden lisäksi haluan, että valikoimamme on mielenkiintoinen, brändit sulassa sovussa toinen toistaan tukevia. Brändien taustat tulee olla kunnossa, eettisyys ja ekologisuus yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin – se on meidän juttu. Haluan valikoimaamme luonnonkosmetiikkaa, jonka käytöllä on aina jotain merkitystä – luonnon hyväksi. Myös idyllinen toimitilamme, jota Boholaksi kutsumme, sijaitsee luonnon helmassa, pienen lähdelammen rannalla – työkenkinä meillä on villasukat. Ehkä se kuvastaa arvojamme – laadukkaita tuotteita, mutta maanläheisesti niin, että jokainen voi helposti samaistua ja lähestyä - luomu ja luonto ovat voimavaramme.

Johanna ♥

p.s.... käy tutustumassa ihanaan tiimiimme, 4Dream Team