4Dream Team

4Dream on luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys, jonka tiimi koostuu monipuolisesti ammattitaitoisesta henkilöstöstä. Jokaisella 4Dream Teamin jäsenellä on omat vahvuutensa omalta alaltaan ja tiimimme jäsenet ovatkin monipuolisesti kouluttautuneita, joka tekee meistä rautaisen tehotiimin! Vaikka meistä jokainen onkin oma yksilönsä, meitä kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo luonnonkosmetiikkaa kohtaan sekä halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

4Dream Team on laadukas cocktaili iloa, eettisyyttä, yllätyksellisyyttä,  hauskuutta, ammattitaitoa, tarmokkuutta ja omaperäisyyttä, kera villasukkien!

Tiimiimme voit törmätä messuilla ja asiakkaidemme toimitiloissa  esimerkiksi meikkipäivillä sekä tietysti toimistollamme rauhan tyyssijassa, Boholassa.

Ylpeänä esittelen vahvan tiimimme, 4Dream Team!

-Johanna

Lämmin kiitos kuvista Tea Jumppanen / Tea J. Photography


 

CEO - FOUNDER JOHANNA TAMMI-IKONEN

Yrittäjyys oli minulle vuosien haave. Olin ollut pitkään kosmetiikka-alalla ja kuin sattumalta luonnonkosmetiikka vei minua. Perustin oman maahantuontiyritykseni siksi, että minulla oli unelma yrityksestä, jossa yhdistyisi
- ammattitaitoinen ote kosmetiikkaan
- iloinen ja laadukas asiakaspalvelu 
- kiehtovat ja luonnonmukaiset tuotteet
- luonto ja sen antama kauneus
Syntyi 4Dream - nimi kertoo siis yritykseni arvopohjasta sekä siitä, että se oli vuosia suuri haaveeni. 
Tänä päivänä teen työssäni paljon samoja asioita kuin alussakin; koulutan ja kerron tuotteista sekä niiden käytöstä. Yrityksen kasvu on tuonut mukanaan monta uuttakin asiaa - mutta kuinka nautinkaan siitä iloisesta sorinasta kahvikupin äärellä kun taas suunnitellaan jotain uutta.

HANNA NIEMINEN

Hanna on kasvanut sisään toimintaamme opiskelujen projektityön sekä työharjoittelun myötä. Hanna on somessa kuin kala vedessä. Käänteissään tämä pieni mutta pippurinen nainen on räväkkä ja toimeentarttuva. Hannan työ näkyy ulospäin eniten meidän työnkuvista; hänen käsialaansa ovat kaikki materiaalimme niin somessa kuin painettuna. Hanna ottaa myös hersyviä ja täyteläisiä kuvia tuotteistamme. Kun Hanna ryhtyy hommiin on se yleensä halki poikki ja pinossa, ennen kuin muut ehtivät aukaista suutaan. Hanna on varsinainen monitoiminainen, jolta luonnistuu pihan hiekoituksesta markkinointisuunnitelmaan kaikki!

TANJA TIAINEN

Tanja on tullut 4Dreamiin työharjoittelun kautta syksyllä 2017. Tanjan sinnikkyys sekä uskomaton tarkkuus ovat saaneet toimitusjohtajan välillä sanattomaksi! Vuosien kokemus pankkimaailmassa on tehnyt Tanjasta supertarkan, eikä yksikään numero jää tältä tyylikkäältä naiselta huomaamatta. Tanjan vastuulla yrityksessä on tilausten käsittelyt, laskutus sekä logistiikkaan liittyviä tehtäviä. Vastapainona näille Tanja tekee myös esittelyjä tuotteidemme kanssa asiakasliikkeissä - onhan hän myös koulutettu kosmetologi. Tanjalla on hauska huumorintaju ja tämä nainen muuten osaa hiihtää! Hänet onkin nimetty yrityksemme joukkueenjohtajaksi Finlandia hiihtoon!

4DREAM TEAMIN TSYKOLOGI MANU

Manu - tuo kaiken huomion keskipiste. Ei päivääkään, etteikö tämä meidän maskottimme vaatisi meiltä välipalaa, makaisi näppäimistöjen päällä tai menisi edestakaisin ovista ulos ja sisään. Manu on aina siellä missä tapahtuu - yleensä siihen liittyvät naiset tai lapset. Kun pihaan ajaa uusi asiakas, ei aikaakaan kun tämä veikeä kaikkien kaveri istuu jo sylissä. Kesäisin Manu huolehtii maaseudulla sijaitsevan toimistomme ympäristöstä - talvisin Hän keskittyy kiikkumaan takkatulen ääressä keinutuolissa. Manulla on samanlainen työpäivä kuin muillakin - työpäivän jälkeen lähdetään kotihommiin.