Koulutuspalvelut

Tervetuloa viihtymään Boholaan!

Boholan koulutuspalvelut toivottavat Sinut tervetulleeksi aivan toisenlaiseen todellisuuteen - Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat vain vajaan tunnin ajomatkan päässä!

Bohola sijaitsee Lohjalla vanhan Ykköstien varrella, keskellä maaseudun rauhaa ja henkeä. Lähdelammen rantaan kunnostetussa rintamamiestalossa, Boholassa, ja sen luonnollisessa puutarhassa pääset helposti pois arjen ajatuksista ja pyörityksistä.

Boholassa järjestämme 6-8 hengen, maksimissaan 10 hengen asiakasryhmille koulutuksia sekä tapahtumia. Tilamme soveltuvat kokoustamiseen mutta myös ystäväporukan yhteiseen hemmotteluhetkeen tai näiden yhdistämiseen. Tilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Kesäaikaan tilamme laajenevat Boholan rantasaunaan sekä vanhaan ja romanttiseen puutarhaan, jossa on myös ilo nauttia päiväkahvit tai raikas smoothie. Tarjoiluissa ajatellaan aina vuodenaikoja ja lähiruokaa.

Yläkerran valoisa “nojatuolineukkari” on suunniteltu niin, että ajatukset pääsevät aukeamaan ja virtaamaan vapaasti; Boholan tunnelmassa rentoutuu takuuvarmasti!

Bohola on myös maahantuomiemme luonnonkosmetiikkatuotteiden koti sekä 4Dreamin toimisto- ja näyttelytila. Olet lämpimästi tervetullut tututustumaan tuotteisiimme paikan päälle - näet kuinka ne voisivat istua liikkeeseesi.

Tervetuloa!

Koulutamme myös verkossa!

Järjestämme säännöllisesti erilaisia verkkokoulutuksia jälleenmyyjillemme webinaarein sekä lyhyin tietoiskuvideoin.