Koulutuspalvelut

Tervetuloa viihtymään Boholaan!

Boholan koulutuspalvelut toivottavat Sinut tervetulleeksi aivan toisenlaiseen todellisuuteen - Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat vain vajaan tunnin ajomatkan päässä!

Bohola sijaitsee Lohjalla vanhan Ykköstien varrella, keskellä maaseudun rauhaa ja henkeä. Lähdevesilammen rantaan kunnostetussa rintamamiestalossa, Boholassa, ja sen luonnollisessa puutarhassa pääset helposti pois arjen ajatuksista ja pyörityksistä.

Boholassa järjestämme 6-8 hengen, maksimissaan 10 hengen asiakasryhmille koulutuksia sekä tapahtumia. Tilamme soveltuvat kokoustamiseen mutta myös ystäväporukan yhteiseen hemmotteluhetkeen tai näiden yhdistämiseen. Tilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Kesäaikaan tilamme laajenevat Boholan rantasaunaan sekä vanhaan ja romanttiseen puutarhaan, jossa on myös ilo nauttia päiväkahvit tai raikas smoothie. Tarjoiluissa ajatellaan aina vuodenaikoja ja lähiruokaa.

Yläkerran valoisa “nojatuolineukkari” on suunniteltu niin, että ajatukset pääsevät aukeamaan ja virtaamaan vapaasti; Boholan tunnelmassa rentoutuu takuuvarmasti!

Bohola on myös Boho Green Make-Up, Beauty Garden, We Love The Planet, Balmyou ja Überwood luonnonkosmetiikkatuotteiden koti sekä maahantuontiyritys 4Dream Ky:n toimisto- ja näyttelytila. Yläkertaa käytetäänkin jälleenmyyjiemme koulutuksiin, sekä teoria- että käytännön harjoituksiin. Olet lämpimästi tervetullut tututustumaan tuotteisiimme paikan päälle - näet kuinka ne voisivat istua liikkeeseesi.

Tervetuloa!