4Dream ja yrityksesi -

kumppanuutta ja yhteistyötä asiakkaasi parhaaksi!

4Dream on vuonna 2015 perustettu kosmetiikan maahantuontiyritys - tuomme Suomen markkinoille luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä!

Me 4Dreamissa välitämme aidosti asiakkaamme liiketoiminnasta ja pyrimme tuottamaan tuotteidemme ohella palvelua, josta Sinä jälleenmyyjäasiakkaanamme voit ammentaa lisäpontta omaan toimintaasi. Keskitymme ammattitaitoiseen yritysasiakkaidemme palvelemiseen sekä tuotebrändiemme näkyvyyden edistämiseen.

Valikoimassamme on kuusi ihastuttavaa luonnonkosmetiikan tuotemerkkiä, joiden jälleenmyyjiä on iloksemme kautta Suomen. Ylpeänä tuomme maahan näitä upeita tuotebrändejä:

Boho Green Make-Up, Beauty Garden, We Love The Planet, Balmyou, Überwood, Jimmy Boyd

Tuotevalinnoissamme meillä on tiukat kriteerit; tuotteiden toimivuuden sekä sertifioidun sisällön lisäksi kiinnitämme huomiota kestävän kehityksen mukaiseen ajatteluun niin valmistuksessa kuin pakkauksissa.

4Dream on perustettu rakkaudesta luontoon, kosmetiikkaan ja intohimoiseen yrittämiseen. "Haaveenani oli vuosia oma yritys ja pitkä kokemus kosmetiikan parissa antoi hyvät eväät omalle maahantuontiyritykselle" - perustaja, Johanna

Käy lukemassa 4Dreamin tarina kokonaisuudessaan täällä ja tutustu samalla iloiseen tiimiimme, 4Dream Team ♥

 


 

Kaipaatko liikkeeseesi asiakkaidesi mielenkiintoa herättävää luonnonkosmetiikkaa?

Arvostatko maahantuojassa palveluhalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta juuri Sinun liiketoiminnastasi?

OTA YHTEYTTÄ

Keskustellaan lisää, kuinka voisimme olla liiketoimintasi apuna ja kumppanina juuri Sinulle!