4Dreamin tarina

4Dream Ky on maaliskuussa 2015 perustettu luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys. Perustin oman yrityksen suuresta palosta yrittäjyyttä ja kosmetiikkamaailmaa kohtaan. Olin löytänyt noin vuotta aiemmin tuotebrändin, jonka maahantuonnin varaan koko vastasyntynyt yritykseni nojasi. Perustin yrityksen aluksi kodin yhteyteen, sillä kuvittelin, että näin voisin tehdä töitä kotoa käsin ja viettää lasten kanssa enemmän aikaa. Kaikki meni toisin...

Tuotevalinnoissamme meillä on ollut aina tiukat kriteerit; tuotteiden toimivuuden sekä sertifioidun sisällön lisäksi kiinnitämme huomiota kestävän kehityksen mukaiseen ajatteluun niin valmistuksessa kuin pakkauksissa. Tällä hetkellä valikoimassamme on maaliskuussa 2015 Suomen markkinoille tullut Boho Green Make-Up, huhtikuussa 2016 toimme Suomeen Beauty Garden tuotemerkin ja maaliskuussa 2017 valikoimamme täydentyi We Love The Planet brändillä. Balmyou saapui valikoimaamme syksyllä 2018 ja toukokuussa 2019, pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen, tuotevalikoima täydentyi täysin uudella tuotekategorialla - hiustenhoitotuotteet by Überwood. Koronavuoden syksyllä toimme Suomen markkinoille hurmaavan Jimmy Boyd tuoksusarjan. 

4Dream Ky tuo maahan luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä – itse olen yrittäjänä brändifanaatikko – toimivien tuotteiden lisäksi haluan, että valikoimamme on mielenkiintoinen, brändit sulassa sovussa toinen toistaan tukevia. Haluan valikoimaamme luonnonkosmetiikkaa, jonka käytöllä voidaan tehdä hyvää myös luonnolle.

Idyllinen toimitilamme, jota Boholaksi kutsumme, sijaitsee luonnon helmassa, pienen lähdelammen rannalla – työkenkinä meillä on villasukat. Ehkä se kuvastaa arvojamme – laadukkaita tuotteita, mutta maanläheisesti niin, että jokainen voi helposti samaistua ja lähestyä meitä.

Syvällä minussa asuu sisukas yrittäjä, joka viehättyy aina toisten yrittäjien tarinoista sekä palaa halusta auttaa ja ideoida kohti parempaa. En lakkaa kehittämästä ja tekemästä asioita vielä paremmin - se on minulle työni antoisin puoli - koskaan emme ole valmiita ja aina voimme kehittyä.

Toivon, että yritykseni maahantuomat tuotteet tuovat yhtä paljon iloa Sinulle kuin ne ovat tuoneet jo kovin monelle muullekin. En koskaan suunnitellut, että yritykseni kasvaisi usean ihmisen työpaikaksi ja usealle sadalle jälleenmyyjälle tavarantoimittajaksi. Edelleen isojen kasvuvuosien jälkeen olen kovin iloinen saadessasi kääriä hihat ja tehdä työtä laidasta laitaan! 

Minulle yrittäjyys ja luonnonkosmetiikka ovat elämäntapa - asiakkaidemme tyytyväisyys sydämen asia - ja ne yhdessä muodostavat minulle mahdollisuuden elää unelmaani joka päivä!


- Johanna -LUONNONKOSMETIIKKAA AMMATTILAISILLE – KUUSI IHASTUTTAVAA BRÄNDIÄ

Valikoimaamme kuuluu kuusi tarkkaan harkittua luonnonkosmetiikkabrändiä, jotka täydentävät toisiaan saumattomasti. Saisiko olla ylellistä satokausikosmetiikkaa, edullisia meikkejä, luonnonmukaisia deodorantteja, luomuraaka-aineista valmistettuja tuoksuja tai äärimmilleen pelkistettyä, yhden raaka-aineen minimalistista ihonhoitoa? Meiltä löydät laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokaiseen makuun! Kaikki maahantuomamme brändit käyvät läpi tarkan harkintaprosessin, sillä luonnonmukaisuuden on ulotuttava pintaa syvemmälle. 4Dream maahantuo tarkkaan harkittuja, toisiaan täydentäviä luonnonkosmetiikkabrändejä: Boho Green Make-Up, Beauty Garden, We Love The Planet, Balmyou, Überwood ja Jimmy Boyd.

Jos haluat sukeltaa suoraan inspiroivaan tuotevalikoimaan, siirry tuotesivuille alla olevista logoista.

Haluaisitko ryhtyä luonnonkosmetiikan jälleenmyyjäksi? Lue lisää täältä