FI | ENG | SWE
Beauty Garden - käsintehtyä satokausikosmetiikkaa

Ranskalainen Beauty Garden ihonhoitosarja on luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta.


Ammattikäyttöön on myynnissä myös Beauty Garden Spa Edition -tuotesarja, jolla teet asiakkaille elämyksellisiä kasvo- ja vartalohoitoja käsintehdyllä luonnonkosmetiikalla. 

Beauty Garden -ideologian voi tiivistää kahteen sanaan: yksinkertaisuus ja tehokkuus. Vaikuttavat luomuraaka-aineet poimitaan tuoreina brändin omasta Ranskan Auriciassa sijaitsevasta puutarhasta ja ne yhdistetään tehokkaasti vaikuttaviksi koostumuksiksi, joista kaikki ylimääräinen jätetään pois. Beauty Garden on tehokas ja täysin uniikki luonnonkosmetiikkaelämys.