FI | ENG | SWE
Feel Free - edullista ihonhoitoa, luonnollisesti

FEEL FREE on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ainesosista.


FeelFree on syntynyt halusta tarjota aitoa luonnonkosmetiikkaa, jossa vahvan tuotekonseptin lisäksi toteutuvat tärkeät arvot. Valmistamme tuotteita, joissa arvomaailmaamme noudattaen yhdistyvät tehokkaasti ihoon vaikuttavat tuotteet, toimivat ja ajanhengessä olevat raaka-aineet sekä laajalle asiakaskunnalle mahdollinen hintataso.


Kaikki Feel Freen -tuotteet ovat vegaanisia ja ECOCERT cosmos - sertifioituja, lisäksi tuotteilla on Cruelty Free sertifikaatti.

"Emme tarjoa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa vaan Ecocert COSMOS -standardin sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Ecocert valvoo ja varmistaa, että jokainen prosessin vaihe, aina raaka-aineesta kosmeettisen valmisteen valmistusmenetelmään, turvaa ympäristömme hyvinvointia sekä tarjoaa laadukkaita tuotteita."

"100% tuotteista on vegaanisia, eli mikään tuotteidemme ainesosista ei ole eläinperäistä."

Lupaamme, ettemme koskaan tee minkäänlaisia eläinkokeita emmekä tee yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa, jotka tekevät niin suoraan tai välillisesti. Tunnettu voittoa tavoittelematon organisaatio PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) todistaa brändimme eettisyyden. Tästä kertoo pakkausten Pupu-merkintä."Feel Free haluaa olla tuotebrändinä täysin läpinäkyvä ja kertookin avoimesti sisällön prosentuaaliset pitoisuudet. 

Kerromme aina avoimesti tarkat prosenttiosuudet käyttämistämme luonnollisista ja luomu ainesosista. Yhdistämme tieteen ja luonnon parhaat puolet tarjotaksemme laadukkaita, mutta varsin kohtuuhintaisia tuotteita! Kuluttaja voi unohtaa myytin, jonka mukaan luonnonkosmetiikka on aina kalliimpaa."


"Haluamme tuottaa luonnonkosmetiikkaa myös ympäristömme vuoksi: yli 95% kunkin tuotteen ainesosista on peräisin luonnosta, luomuviljelystä ja 100% kestävän kehityksen mukaisista luonnonvaroista. Luonnon kunnioittaminen ja mahdollisimman kestävien ja ekologisten prosessien käyttö ovat olennaisia arvoja, jotta voimme turvata tuleville sukupolville puhtaan ja turvallisen planeetan elää"


"Pyrimme jatkuvasti kehittymään vähentääksemme vaikutuksiamme ekosysteemiin. Minimalistisella muotoilulla on pyritty minimoimaan pakkausmateriaaleja ja pakkaukset on aina valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Käyttämämme puu on peräisin kestävän kehityksen mukaan hoidetuista metsistä FSC (ForestStewardshipCouncil - sertifioima)."


TUTUSTU FEEL FREE TUOTTEISIIN TÄÄLTÄ


Seuraa meitä myös somessa!

 Feelfreesuomi 

 @feelfreebiosuomi