IHANAN ARJEN TASAPAINO

Kesän huolettomuus ja auringon säteet alkavat näkyä iholla usein silloin, kun on aika palata arkeen. Paluu arkeen helpottaa säännöllisyyttä myös ihonhoidossa.


FEEL FREE HYALURONIC ACID+2,KOSTEUS - RAIKKAUS - ELINVOIMA

KIRJOITTAJA: SAARA


Feel Freen HyaluronicAcid2 hoitolinjan tuotteet tuovat ihollesi monikerroksista kosteutta ja raikkautta, joilla palautat ihosi elinvoiman ja kirkkauden.

Kaikki hoitolinjan tuotteet sisältävät useampaa pienen molekyylikoon hyaluronihappoa, joka mahdollistaa kosteuden imeytyvyyden syvemmälle ihoon kerroksittain. Näin kerrostettuna saadaan kosteus säilymään ihossa pidempään.

Hoitolinjan tuotteet sisältävät myös kosteuttavaa Aloe Vera-mehua, ihoa kirkastavaa kiiviä sekä virkistävää Matcha Teetä. Hyaluronihapolla on erinomainen kyky sitoa kosteutta itseensä ja sen avulla saadaankin iho ikäänkuin täytettyä kosteudella.


AKTIIVILIIKKUJALLE - ÜBERWOOD 2 IN 1 SUIHKUGEELI-SHAMPOO

KIRJOITTAJA: JOHANNA

Arjen palatessa uomiinsa myös syksyn harrastukset ovat pyörähtäneet käyntiin. Minulla on 2 kovasti liikkuvaa poikaa, joiden treenien ympärillä vierähtävät meidän arki-illat sekä viikonloput.

Liikkuva nuori, alkanut hormonitoiminta sekä vauhdikkaat arjen käänteet saavat aikaan myös runsaan hikoilun. Überwoodin 2in1 suihkugeeli-shampoo on toimiva tuote etenkin miespuolisilla ja aktiivisilla liikkujilla.

Tuotteen sisältämät mentholi ja kofeiini jättävät suihkun jälkeen pienesti viileän tunteen iholle. Tämä raikas tunne on aika jees kunnon sporttailun jälkeen! Suola on tuotteessa tasapainottamassa ihon pHta - tästä meidän perheen atoopikon iho on tosiaan tykännyt!