Täydentäviä tuotteita valikoimassamme

4Dreamin valikoimasta löydät myös erilaisia täydentäviä tuotteita. Pyrimme valikoimaan tarjontaamme tuotteita, joille uskomme olevan jälleenmyyjäyrityksissämme kysyntää. 


Alkuvuodesta 2023 saimme valikoimaamme herkulliset vartalon suolakuorinnat. Suolakuorinnoissa käytetään Kuolleenmeren suolaa, suolan on todettu olevan erityisen hyvä kuivan ihon pH:n tasapainottaja. Suolakuorinnat poistavat välittömästi iholta kuivan ja hilseilevän ihosolukon ja tuloksena on silkkisen pehmeä iho. Suolakuorinnan säännöllinen käyttö myös edistää kudoksen nestekiertoa ja on siten hyvä tuote tukemaan taistelua selluliittia vastaan. Suolakuorinnat ovat nyt hyvin monen karvanpoistopalveluja tarjoavan liikkeen valikoimissa, sillä kuorintojen säännöllinen käyttö karvanpoistojen välissä ehkäisee tehokkaasti sisäänpäinkasvavia karvoja. 


Suolakuorinnat ovat osa puolalaista Stara Mydlarnia tuotesarjaa. Kuorinnoilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaattia, mutta niiden luonnonmukaisuusprosentit ovat korkeat;  99,1-99,3%. Tuoksuina; merellisen raikas Algae, pirskahteleva Greippi, karkkisen pehmeä Kreikka, mieto Vihreä Tee, makea Mango sekä Hedelmäinen Tuberosa & Yuzu.  
 4Dream maahantuonti 

 @4dreamcosmetics
Blogi ja uutiset

Lue uusimmat kuulumiset tuotesarjoihin ja uutuustuotteisiin liittyen blogistamme. Jaamme blogissa myös ajankohtaisia uutisia ja käyttövinkkeja tuotteisiin liittyen.