FEEL FREE

Feel Free tarjoaa jotain sellaista, mihin ei ole totuttu! On totuttu, että hyvät raaka-aineet sekä vaikuttavat koostumukset ovat arvokkaita, että vahva arvomaailma sekä esteettinen design lisäävät tuotteen hintaa loppukuluttajalle -

NYT ON AIVAN TOISIN!

Feel FREE tarjoaa tuotteet, joiden kohdalla asiakkaan ei tarvitse tinkiä mistään!

Sarja tarjoaa täysin ainutlaatuiset koostumukset, uskomattoman hintatason, herkulliset tuoksut, supertrendikkäät ainesosat, tehokkaat tuotteet esteettisesti houkuttelevissa pakkauksissa!

Feel Freen tuotteista löydät kattavan valikoiman puhdistustuotteita sekä täydentäviä hoitotuotteita päivittäiseen ihonhoitoon. 

Feel Freen hoitotuotteet eri ihoille on jaoteltu hoitolinjoihin:

- Feel Free - hoitolinja on kosteuttava ja ihanteellinen kaikille ihoille, jotka kaipaavat kosteutta, ravitsevuutta ja kirjavuuden rauhoittamista. 

- Green Leaves - hoitolinjan tuotteet antavat kosteutta ja siten hoitavat ihon pintakuivuutta. Linjassa on omat tuotteet myös rasvaiselle iholle.

- Pink Petals - hoitolinjan tuotteet antavat iholle kosteutta sekä hehkua ja siten kirkastavat ihon väriä. 

- Vit C & Hyaluronic on ihon toimintaa tehokkaasti boostaava hoitolinja. Kun ihosi kaipaa erityisesti ihon toiminnan vauhdittamista - on tämän hoitolinjan tuotteet erinomaisia boostaajia!

Voit myös yhdistellä eri hoitolinjojen tuotteita. 

KATSO TARJOUKSET JÄLLEENMYYJILLEMME TÄSTÄ