Hyaluronic Acid + 2 hoitolinja

Uusi Hyaluronic Acid+2-hoitolinja raikastaa ihoa ja täyttää sen kosteudella!


Hyaluronihappo hoitolinja on ihoa runsaasti kosteuttava. Kaikki hoitolinjan tuotteet sisältävät useampaa pienen molekyylikoon hyaluronihappoa, joka mahdollistaa kosteuden imeytyvyyden syvemmälle ihoon kerroksittain. Näin kerrostettuna saadaan kosteus säilymään ihossa pidempään. 


Hoitolinjan tuotteet sisältävät myös kosteuttavaa Aloe Vera-mehua, ihoa kirkastavaa kiiviä sekä virkistävää Matcha Teetä. Hyaluronihapolla on erinomainen kyky sitoa kosteutta itseensä ja sen avulla saadaankin iho ikäänkuin täytettyä kosteudella. Kosteutta pullollaan oleva iho on kimmoisa ja elinvoimainen.


Hoitolinjan tuotteet sopivat kaikille ihoille kosteuttamaan ja raikastamaan -  etenkin auringon kuivattamat ja kosteusköyhät ihot hyötyvät hoitolinjan tuotteista. Tuotteiden raikas tuoksu ja kevyet, hyvin imeytyvät koostumukset ovat ihanteellisia kesäaikaan.


VINKKI! Saat tehokkaasti virkistävän silmänympärysnaamion laittamalla hyytelömäisen Glowing Eye Geelin jääkaappiin. Levitä reilu kerros silmänympärysiholle ja jätä vaikuttamaan 5-15 minuutiksi. Turvotus laskee, silmänympärysiho on kosteutettu ja väsymyksen merkit ovat poissa!