4DREAMIN VUODEN 2021 MYYDYIMMÄT TUOTTEET


Alla näet 4Dreamin vuoden 2021 kymmenen myydyintä tuotetta järjestyksessä myydyimmästä alkaen. Tilasto perustuu tuotteiden kappalemääräiseen myyntiin 1.1.2021-31.12.2021.


Bohon neutraloija 07 ei liene yllätys kenellekään! Tämä tummien silmänalusten ja monien aamujen pelastaja on ansainnut ensimmäisen sijansa tässä listauksessa! Myös suomalaisten kestosuosikki voidemainen meikkivoide 02 sekä ripsivärejä on TOP 10 listallamme. Huomioitavaa on, että uutuusmascara - Mascara Definition - on vain kolmen kuukauden myyntiajalla kiilannut tähän listaukseen. 


Balmyoun Nilotica Karitevoi on vuodesta toiseen yksi 4Dreamin myydyimmistä tuotteista ja vuodenajasta riippuen usein talviajan ykkönen! Tämä ihon monitoimituote on vauvasta vaariin kaikkiin ihon nirhaumiin sopiva.


Überwoodin hiuspohjaa hoitava shampoo on saavuttanut suomalaisten herkkien hiuspohjien suosion! Tuote toimii saamamme palautteen pohjalta jopa psoriasis asiakkailla - ja olipa hiuspohjassa mitä tahansa niin tämä toimii! Überwoodin Korjaava tehohoito on läpi vuoden ajankohtainen sen hoitavuuden ansioista; kokeilepas tätä tuotetta laittaa kuiviin hiuksiin vaikkapa ennen saunaa - toimii superhyvin naamiona näin! 


Vuoden 2020 lopulla Suomeen saapuneet Jimmy Boydin tuoksut ovat hurmanneet suomalaisten sydämiä nopealla aikataululla! Wild Roses tuoksuun rakastuvat lähes kaikki, entä Sinä?


We Love The Planetin deodoranteista Mighty Mint on ylitse muiden! Tämä unisex tuoksu sopiikin kaikille ja monikäyttöistä voidemaista deodoranttia voikin käyttää kainaloiden lisäksi muuallakin vartalolla.