Boho Green Make-Up - luonnonmukainen värikosmetiikkasarja

Kattava meikkivalikoima herkullisissa pakkauksissa

Boho
Green Make-Up valmistaa luonnonmukaista värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä
kunnioittaen. Boho Green Make-Up -meikit tunnetaan suloisista ja kevyistä
pahvipakkauksista, monikäyttöisistä sävyistä ja edullisesta hinnasta. Boho
Green Make-Up on COSMEBIO Cosmos-sertifioitu ja suurilta osin vegaaninen.
 Boho
Green Make-Up -valikoimasta löydät kaiken, mitä meikkaamiseen tarvitset: inspiroivat
meikit, pehmeät siveltimet ja pigmenttiset kynsilakat. Laadukkaat tuotteet
sopivat sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin.Ranskalainen Boho Green Make-Up on perustettu vuonna 2012 ja sen kantava ajatus on valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä ympäristöä kunnioittaen. Boho lahjoittaa yhden prosentin myynnistään hyväntekeväisyyteen joka vuosi ja summa ohjataan 1% For The Planet -järjestön kautta erilaisiin ympäristöprojekteihin.


Boho Green Make-Up meikit on pakattu kevyesti kestävään, sievästi puukuvioituun pahviin ja tuotteet myydään ilman ulkopakkausta. Minimalistisella pakkauksella vähennetään kosmetiikan logistiikkakuluja ja pakkausjätettä ja varmistetaan, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja kaikkien halukkaiden saatavilla.

Boho-meikeillä on vankka fanijoukko ja tuotteet ovat tiiviisti esillä mediassa. Laajaan Boho-meikkivalikoimaan kuuluu kaikki meikkipohjasta silmämeikkien kautta huulipuniin ja siveltimiin. Valikoimaan sisältyy myös ammattimeikkaajalle tarpeellisia tuotteita kuten neutraloijia. 

Pehmeät, synteettiset Boho-siveltimet myydään yksittäin, jotta kenenkään ei tarvitse ostaa siveltimiä, joille ei välttämättä ole käyttöä. Kaikki Boho-siveltimet ovat vegaanisia ja harjaosa on valmistettu pehmeästä synteettisestä karvasta. Siveltimien varret ovat FCS-sertifioitua puuta.

Kauniilla puukorkilla koristellut Boho-kynsilakat ovat peittäviä ja helposti levittyviä. Vegaaninen koostumus sisältää runsaasti luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja koostumukset ovat 9-10-FREE.


Boho Green Make-Up on helposti lähestyttävä luonnonkosmetiikan meikkisarja, jota on ilo myydä. Pehmeisiin koostumuksiin ja kauniisiin sävyihin on helppo ihastua ja valikoima pysyy kiinnostavana vuodesta toiseen. 


Kirjaudu sisään ja tilaa Boho Green Make-Up -tuotteita täältä.

Haluaisitko myydä Boho Green Make-Up -tuotteita? Lue lisää täältä.


4Dream Ky on toiminut Boho Green Make-Upin yksinoikeutettuna maahantuojana jo vuodesta 2015 asti. 


Boho-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä


Seuraa meitä myös somessa!