MARKKINOINTI JA TUOTTEIDEN NÄKYVYYS - yhdessä jälleenmyyjiemme hyväksi


Olemme keskittyneet tarjoamaan tukkumme palveluja erikoisliikkeille. Tuotamme markkinointia siten, että se tukee tuotteidemme myyntiä jälleenmyyntipisteissä. 

 

JÄLLEENMYYJIEN TIEDOTTAMIEN:

Tiedotamme asiakkaitamme monin eri tavoin; saat meiltä säännöllisesti tietoa uutiskirjeessä sekä löydät aina ajankohtaista tietoa uutuuksista ja kampanjoista tukkuverkkokaupastamme. 4Dreamin oma sosiaalisen median kanava (@4dreamcosmetics FB + IG) ovat myös suunnattu jälleenmyyjäyrityksillemme. Lisäksi meillä on suljettu, mutta vapaamuotoinen keskusteluryhmä jälleenmyyjille Facebookissa. 

 

KUVA- JA MATERIAALIPANKIT:

Tuotteidemme jälleenmyyjille on tarjolla kattavasti digitaalista materiaalia. Saatavana on tuotekohtaisia kuvia, videoita sekä julisteita. 

 

TUOTEBRÄNDIEN SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT:

Tuotamme informatiivista tietoa tuotteistamme jokaisen tuotebrändimme sosiaalisen median kanavaan. Itse sisältö on jälleenmyyjiemme vapaassa käytössä. Löydät jokaisen tuotebrändin oman kanavan brändikohtaisilta sivuiltamme.


MYYMME AINOASTAAN JÄLLEENMYYJILLE:

Me emme myy tuotteita kuluttajille, siksi kanavamme eivät ohjaa ostoksille meille vaan teemme työtä, jotta asiakkaat löytäisivät ostoksille jälleenmyyjäyrityksiimme.


PR-TOIMINTA:

Teemme harkitusti vaikuttajayhteistöitä sekä olemme mukana vuosittain alan messuilla. Voit olla yhteydessä johanna@4dream.fi.