TOIMINTAPAMME JA ARVOLUPAUKSEMME - suurella sydämellä


Me 4Dreamissa välitämme aidosti Sinusta ja liiketoiminnastasi. Meitä ohjaa läpinäkyvä toimintatapa sekä pyrkimys kumppanuuteen asiakasyritystemme kanssa. Palvelemme kaikkia ammattilaisasiakkaitamme innolla ja teemme hartiavoimin töitä brändiemme näkyvyyden eteen. Meillä on töissä kosmetiikasta innostuvia ammattilaisia, joille laadukas ja järkevän hintainen luonnonkosmetiikka on arvokysymys.


Jotta yrityksesi toimii tuottoisasti, on meidän vastuullamme varmistaa, että varastossa on riittävästi laadukasta ja inspiroivaa luonnonkosmetiikkaa, jonka rinnalla kulkevat markkinointiin ja koulutukseen liittyvät palvelut, jotka tukevat sinua ja työtäsi.
Valikoimassamme on 7 erilaista ja kiehtovaa luonnonkosmetiikan tuotebrändiä, jotka kukin tulevat eri valmistajilta. Kaikissa valikoimamme tuotteissa on huomioitu luonnon raaka-aineiden lisäksi eettinen valmistustapa, ympäristöystävällisyys sekä ekologiset pakkausratkaisut. Pohtiessamme uusia tuotteita valikoimaamme, testaamme ne kosmetiikan ammattilaisen näkökulmalla, selvitämme tarkoin käytetyt raaka-aineet sekä autamme jälleenmyyjiämme kattavasti tuotetietouden kanssa.


Luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä on meidän arvolupauksemme, joka kertoo niin valikoimamme tuotteista kuin tavastamme tehdä työtämme ja suunnitella tulevaa. Asiakaspalvelumme tunnetaan joustavuudesta ja ammattitaidosta ja teemme kaikkemme auttaaksemme tuotteidemme jälleenmyyjiä. Olemme täällä Sinua varten ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tuotteitamme sekä toimintaamme liittyen. Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli mikä tahansa askarruttaa!