TUOTETIETOUS JA KOULUTTAUTUMINEN - avain menestykseen


Menestyksekäs tuotteiden myynti ja tuotteiden hyödyntäminen tarvitsee tuekseen hyvän tietopohjan. Kouluttautuminen on paras tapa saada monipuolista ja ajantasaista tietoa tuotteista.

Tuotesarjojemme yksinoikeutettuna maahantuojana huolehdimme jälleenmyyjiemme tuotetietouden ylläpitämisestä säännöllisellä kouluttamisella. Tarjoamme jälleenmyyjillemme kattavan koulutuspolun, jonka avulla tuemme tuotetietouttasi monin eri keinoin ja tarjoilemme toimivia työkaluja tuotemyynnin edistämiseksi.

Järjestämme koulutuspäiviä syys- ja kevätlukukaudella omissa toimitiloissamme Lohjalla sekä aika ajoin myös muilla paikkakunnilla. Lisäksi saatavilla on laajasti verkkokoulutusmateriaalia sekä tuotetietoutta syventävä verkkokoulutusalusta.

4Dreamin henkilökunnalla on laaja-alaista  kokemusta kosmetiikka-alan tuotteista, raaka-aineista, tuotekehittämisestä sekä tuotteiden myynnistä jälleenmyyntipisteissä. Pystymme luomaan monipuoliset koulutukset, joissa tarjoamme erilaisia työkaluja tuotteiden kanssa toimiseen. Lisäksi järjestämme käytännön koulutuspäiviä mm. ehostamiseen sekä hoitojen tekemiseen.

Tervetuloa koulutuksiimme inspiroitumaan kanssamme!