Jälleenmyyjille

Brändivalinnan kriteerejä

4Dream Ky on yritysasiakkaita palveleva luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys. Tuomme maahan ekologista ja eettisesti valmistettua, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Valitsemme valikoimaamme tuotebrändejä, joissa jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty. Tuotteiden sisällön sertifioinnin lisäksi kiinnitämme isosti huomiota brändin tapaan valmistaa tuotteita - sen tulee olla eettistä! Luonnonmukaiseen ajatteluumme on alusta asti kuulunut itsestäänselvyytenä luonnon kunnioitus myös tuotteiden pakkauksissa. Haluamme valikoimaamme toisiaan täydentäviä ja mielenkiintoisia tuotebrändejä, joissa punaisena lankana on myös järkevä hinnoittelu.

Nopeat toimitukset 

4Dream palvelee yritysasiakkaitaan ammattitaitoisella tuoteinformaatiolla sekä joustavalla asiakaspalvelulla. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jälleenmyyjäliikkeemme saavat tilaamansa tuotteet nopeasti liikkeisiin toimitettuina. Toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää, usein jopa nopeampi. Toimitamme tilaukset jakelukeskuksestamme suoraan asiakasliikkeisiin, johon käytämme yleensä DHL tai Schenker kuljetusliikkeitä.

Koulutukset

Koulutamme asiakkaitamme niin maakunnissa, digikanavissa kuin toimitiloissamme Lohjalla. Maakunnissa kierrämme kerran vuodessa keskittyen suurimpiin kaupunkeihin ympäri Suomea. Koulutuskiertueella pääsee tutustumaan erittäin intensiivisesti tuotevalikoimaamme sekä ryhmäytymään muiden jälleenmyyjien kanssa. Toimitiloissamme järejstettävät koulutukset kokoavat muutaman kerran vuodessa tuotteidemme jälleenmyyjät idylliseen Boholaan tutustumaan uutuuksiin ja saamaan vinkkejä tuotteidemme suhteen niin kouluttajilta kuin muilta jälleenmyyjiltä. Vuoden 2020 aikana tulemme yhä enenevissä määrin keskittymään virtuaaliseen kouluttamiseen, joka näkyy videoin esimerkiksi YouTube kanavallamme sekä verkkokaupassamme.

Somemarkkinointia eduksesi

4Dreamin asiakkaana pääset hyödyntämään aktiivisia sosiaalisen median kanaviamme markkinoinnissasi. Sinun ei tarvitse yksin pähkäillä miten toimia sosiaalisessa mediassa tai miten edistää yrityksesi näkyvyyttä - me teemme sen Sinulle valmiiksi! Meillä on myös kattava ja ainutlaatuinen kuvapankki asiakkaidemme käyttöön.

Näkyvyys medioissa

PR-yhteistyöstämme vastaa Why Not PR, jonka avulla tuotteemme näkyvät laajasti eri vaikuttajien kanavissa, blogeissa, vlogeissa, sosiaalisen median kanavissa ja printtimediassa.

Tuemme asiakkaitamme  - emme kilpaile heidän kanssaan

Teemme työtä tuotebrändiemme näkyvyyden lisäämiseksi, jotta Sinulla jälleenmyyjänä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset tehdä omaa työtäsi liikkeessä. Olemme tehneet tietoisen valinnan, emmekä siksi myy tuotteitamme suoraan kuluttaja-asiakkaille vaan keskitymme brändiemme tunnettuuden rakentamiseen sekä yritysasiakkaidemme palvelemiseen.

Jälleenmyyjien verkkokauppa

Verkkokauppamme on asiakkaitamme palveleva ammattilaisosio. Tilauksen tekemisen ja tuotteisiin perehtymisen lisäksi voit selailla blogeja, joissa tuotteemme ovat olleet esille sekä tutustua aina ajankohtaiseen koulutustarjontaamme. Verkkokauppa on myös kätevä tapa selailla tuotteiden väriskaaloja.

Alla olevan linkin kautta pääset kirjautumaan 4Dream Ky:n yritysasiakkaille tarkoitettuun verkkokauppaan;

JÄLLEENMYYJIEN VERKKOKAUPPAAN

Verkkokauppaamme pääsee ainoastaan kirjautumistunnuksin, halutessasi ne - otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@4dream.fi tai 040 961 8225

Iloinen 4Dream Team on täällä Sinua varten !