Balmyou

Yhden raaka-aineen kosmetiikkaa

Minimalistista kosmetiikkaa - Tehokasta vaikutusta

Balmyou on luonnonkosmetiikkamarkkinoiden minimalisti, joka valmistaa inspiroivaa, yhden raaka-aineen luonnonkosmetiikkaa. Balmyou-tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Saksalainen Balmyou on äärimmilleen pelkistettyä luonnonkosmetiikkaa, joka tukee päivittäistä ihonhoitoa tehokkailla ja harkiten valituilla raaka-aineilla. Kahviöljy ja karitevoi on pakattu kestävästi tuotettuihin pakkauksiin, joiden selkeä ja tunnistettava ulkonäkö houkuttelevat asiakkaita kuin itsestään.

PUHDAS KAHVIÖLJY

Balmyou-kahviöljy sopii erityisesti aikuiselle iholle ja kutkuttelee jokaisen kahvifanin aisteja voimakkaalla ja aidolla arabica-kahvin tuoksulla. Ihon aineenvaihduntaa kirkastavalla kahviöljyllä on ihon sävyä kirkastava vaikutus.

NILOTICA KARITEVOI

Balmyou-karitevoi on luonnonkosmetiikan multitaskaaja, joka sopii erityisesti ärtyneelle ja kuivalle iholle. Käytä karitevoita ihon, hiusten ja huulten kosteuttamiseen, suojaamiseen ja rauhoittamiseen. Yksinkertainen ja tehokas luonnonkosmetiikan voide sopii hyvin myös odottaville äideille ja lapsen ihon hoitoon.