Markkinointi & näkyvyys

YHDESSÄ JÄLLEENMYYJIEN KANSSA

Olemme keskittyneet tarjoamaan tukkumme palveluja erikoisliikkeille. Markkinointia toteutamme eri tavoin yhdessä jälleenmyyjäliikkeiden kanssa. Yhteistyöllä saamme brändeille näkyvyyttä sekä tuotteille lisää asiakkaita.

JÄLLEENMYYJIEN TIEDOTTAMIEN 

Tiedotamme asiakkaitamme monin eri tavoin; saat meiltä säännöllisesti tietoa uutiskirjeessä sekä löydät aina ajankohtaista tietoa uutuuksista ja kampanjoista tukkuverkkokaupastamme. 4Dreamin oma sosiaalisen median kanava (@4dreamcosmetics FB + IG) on myös suunnattu jälleenmyyjäyrityksillemme. Lisäksi meillä on suljettu, mutta vapaamuotoinen keskusteluryhmä jälleenmyyjille Facebookissa; 4Dream jälleenmyyjät.

TUOTEBRÄNDIEN SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT:

Tuotamme informatiivista tietoa kohtuullisesti tuotteistamme tuotebrändiemme sosiaalisen median kanaviin. Itse sisältö on jälleenmyyjiemme vapaassa käytössä.

KUVA- JA MATERIAALIPANKIT:

Tuotteidemme jälleenmyyjille on tarjolla kattavasti digitaalista materiaalia. Saatavana on tuotekohtaisia kuvia, videoita sekä julisteita.

Ilomme on olla avuksi jälleenmyyjillemme!

Uutuudet ja Kausituotteet tuovat piristystä ja uutta mielenkiintoa valikoimiin myymälöissä. 

Saat meiltä paljon vinkkejä tuotteiden käyttöön, joita Sinä jälleenmyyjänämme voit hyödyntää tuotteiden myyntityössä.

Eri tuotesarjoillamme on erilaisia myymäläratkaisuja, joiden avulla räätälöit ja toteutat helposti houkuttelevia kokonaisuuksia liikkeessäsi.