Charlotte BIO

Värikästä luonnonkosmetiikkaa  

HEHKUVA & VÄRIKYLLÄINEN 

CHARLOTTE BIO on v. 2016 perustettu ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja. Charlotte BIO on perustettu halusta tuoda luonnonmukaista värikosmetiikkaa kaikille - sarja on järkevän hintainen ja siten mahdollisimman monen kuluttajan saatavilla. 

Charlotte BIO on sertifioitu sekä EcoCERT - että CosmeBIO sertifikaateilla, lisäksi suurin osa tuotteista on vegaanisia. Olemme valikoineet Suomen markkinoille tuotteita, jotka tuovat iloa ja väriä jokapäiväiseen ehostamiseen! Sävymaailma sarjassa on raikas, puhdas - herkullisten sävyjen iloittelua!

Monikäyttöiset - voidemaiset stickit

Charlotte BIO voidemaiset stickit ovat monikäyttöisiä tuotteita suosivien luottotuotteita. Voidemaisten koostumusten ansiosta tuotteet levittyvät hyvin sekä antavat iholle upean luonnollisen hehkun. Voidemainen stick on erinomainen valinta myös kuivalle ja aikuisemmalle iholle, sillä kasviöljyjä sisältävä koostumus takaa iholle kauniin hehkun ja heleyden. Nyt on trendinä luonnollinen iho - näillä tuotteilla korostat ihon luonnollisuutta. Kun haluat kasvoillesi viimeistelevän -WOWn- valitse Charloten voidemaiset stickit! 

Voidemaisen stickin koostumus on 100% luonnonmukainen risiini- ja jojobaöljypohjainen, mikä tekee tuotteesta miellyttävän ja helppokäyttöisen. Koostumus on pigmenttinen, helposti levittyvä ja häivyttyvä sekä samaan aikaan myös erinomaisesti pysyvä. Pakkaus on kovakartonkinen, mutta itse värimassa on valettu muoviin, jotta se ei pääse kuivahtamaan. Valikoimassa on 2 poskipunasävyä, 1 highlighter ja 1 bronzer. 

UUTTA - CC voiteet 

Charlotte BIO 6-in-1 CC voide täydellinen kuivalle ja aikuiselle iholle!

  • KOSTEUTTAVA - sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa 
  • "TÄYTTÄVÄ" - silottaa ihon pintaa ja häivyttää näkyvästi ikääntymisen merkkejä 
  • TASOITTAA IHON SÄVYÄ - tasoittaa kauniisti ja huomaamattomasti ihon värivirheitä 
  • VALOA HEIJASTAVA - mineraalihiukkaset heijastavat valoa ja tuovat iholle hehkua 
  • SILOTTAVA: Baobab ja kiinanruusu-uute silottavat aikuista ihoa 
  • KIINTEYTTÄVÄ: hoitava koostumus sisältää runsaasti ruusuvettä, joka aktivoi ja kiinteyttää 

CC voide on perinteistä meikkivoidetta hieman kevyempi tuote, joka jättää ihon pinnan erittäin kauniiksi. Levitä iholle hoitovoiteen tavoin kunnes kosteuspohja on imeytynyt. CC voide on helppo levittää käsin tai meikkivoidesiveltimellä

Charlotte kynsilakat - Herkullinen värikirjo klassikoita ja räväkämpiä sävyjä!

Charlotte BIO kynsilakat ovat pitkäkestoisia ja niissä on erinomainen pigmentti ja peittävyys jo yhdellä levityskerralla. Lakat on pakattu 10ml pulloon, jota koristaa kaunis bambupuinen korkki. Sivellin on muodoltaan litteä ja reunoilta pyöristetty, jonka ansiosta lakkaus helpottuu ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. 

Kynsilakkojen luonnonmukaisuusprosentti on jopa 85%. Lakoissa on käytetty vehnää, ruokosokeria, maniokkia ja maissia. Kaikki Charlotte lakat ovat #10free lakkoja ja vegaanisia. #10Free tarkoittaa, että lakoista on poistettu yleisimmät kynsilakoissa käytetyt haitalliseksi luokiteltavat ainesosat. EI SISÄLLÄ: tolueeni, formaldehydi, dibutyyliftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi, styreeni ja bentsofenoni -1 

Kynsilakanpoistoaine on EcoCERT sertifioitu - 99,9% luonnonmukainen - tuote. Lakanpoistoaine on asetoniton ja sisältää aprikoosi- ja jojobaöljyä, minkä ansiosta kynnet ja kynsinauhat eivät kuivu lakkoja poistettaessa. Lakanpoistoaine vaatii vain muutaman sekunnin pidemmän vaikutusajan / kynsi kuin tömäkkä asetonipitoinen lakanpoistoaine! 

UUTTA - Silky Primer 

Charlotte BIO My Silky Primer on kaikille ihoille samettisen pinnan välittömästi aikaansaava pohjustustuote - ilman silikonia. Tasoittaa ihon epätasaisuuksia, lisää meikkivoiteen/puuterin pysyvyyttä ja tekee hyvän pohjan kauniille meikkipohjalle. Sisältää mehiläisvahaa ja ei ole siten vegaaninen.

Jälleenmyyjälle:

Stick kokonaisuus
CC-voiteet