Jimmy Boyd

Luonnonmukaiset tuoksut ja vartalovoiteet

SILMIÄ HIVELEVÄÄ KAUNEUTTA LIIKKEELLESI

Jimmy Boyd on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa tuoksuja ja vartalovoiteita luonnonmukaisista ainesosista. Kaikki Jimmy Boyd -tuotteet ovat vegaanisia ja 100 % luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

TUOKSUVEDET 

Jimmy Boyd - tuoksuvedet ovat hajuveden tapaan käytettäviä vartalon tuoksuja. Tuoksuvedet ovat Eau De Cologneja, jotka ovat perinteisiä parfyymeja kevyempiä. Tuoksuvedet ovat käsintehtyjä, kukin oma ainutlaatuinen yksilönsä, sillä tuoksuihin on ennen pullotusta asetettu käsin kasvin terälehti. Näin tuoksu kehittyy Sinulla koko sen käytön ajan.

TUOKSULINJAT

Jimmy Boyd -valikoimaan kuuluu kuusi eri tuoksulinjaa, joista on saatavilla: kevyt tuoksuvesi ja kosteuttava vartaloemulsio.

  • Wild Roses -tuoksu on kuin tuore kimppu ruusuja – rakkauden, intohimon ja kauneuden symboli. Tuoksussa on myös häivähdys sitruunan terävyyttä sekä pehmentävä silaus kieloa ja vaniljaa.
  • Lemon & Rose -tuoksu on kuin lasillinen tuoretta sitruunamehua – energisoiva ja voimakas. Tuoksussa on kattavan yhdistelmä erilaisia sitrushedelmiä (sitruuna, bergamotti ja mandariini) sekä aavistus pehmeää ruusua ja ryhdikästä vetiveriä.
  • Verbena -tuoksu on kuin pullotettua luonnon voimaa ja raikkautta – elinvoimaa ja energiaa.Tuoksussa on sitrushedelmien lisäksi meripihkaa sekä kaudesta riippuen joko timjamin tai sitruunaruohon oksa.
  • Spring Rain -tuoksu on kaappaus kesäisestä kosteudesta – rauhoittava ja tyynnyttävä. Tuoksussa on mukana myös rosmariinia ja kieloa.
  • Forest -tuoksu kuljettaa Sinut välimerelliseen metsään, jossa on ensin häivähdys mausteisuutta; laventelin, rosmariinin ja basilikan tuoksuja.

JIMMY BOYD PARFYMÖÖRI

Jimmy Boyd tuoksut ovat parfymöörin itsensä suurella rakkaudella kehittämiä. Löydät kunkin tuoksun takaa Jimmyn tunteen, jota hän on tuoksua kehittäessään tuntenut. Jimmyn mielestä tuoksut viestittävät tunnetta - valitse siis tuoksu sen mukaan, minkä Sinä todella tunnet omaksesi juuri nyt!