Toimintatapamme & Arvolupauksemme

4Dream Ky on vuonna 2015 perustettu luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys. Tuomme maahan vastuullisesti valmistettuja tunnettuja luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Jälleenmyyjinämme on ekoliikkeitä, kauneushoitoloita ja kampaamoja, life-style myymälöitä, terveyskauppoja sekä luonnonkosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja. Olemme keskittyneet palvelemaan jälleenmyyjäyrityksiämme sekä markkinoimaan maahantuomiamme tuotebrändejä.

Luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä on meidän arvolupauksemme, joka kertoo niin valikoimamme tuotteista kuin tavastamme tehdä työtämme ja suunnitella tulevaa.

Me 4Dreamissa välitämme aidosti Sinusta ja liiketoiminnastasi. Meitä ohjaa läpinäkyvä toimintatapa sekä pyrkimys kumppanuuteen asiakasyritystemme kanssa. Palvelemme kaikkia ammattilaisasiakkaitamme innolla ja teemme hartiavoimin töitä brändiemme näkyvyyden eteen. Meillä on töissä kosmetiikasta innostuvia ammattilaisia, joille laadukas ja järkevän hintainen luonnonkosmetiikka on arvokysymys.

Ilolla

Innolla

Ammattitaidolla

Välittäen

Sydämellä

Jotta yrityksesi toimii tuottoisasti, on meidän vastuullamme varmistaa, että varastossa on riittävästi laadukasta ja inspiroivaa luonnonkosmetiikkaa.  Tuotetoimitusten rinnalla kulkevat markkinointiin ja koulutukseen liittyvät palvelut, jotka tukevat Sinua ja työtäsi. Asiakaspalvelumme tunnetaan joustavuudesta ja ammattitaidosta ja teemme kaikkemme auttaaksemme tuotteidemme jälleenmyyjiä.

Jälleenmyyjiltämme kuultua

Suosittelen lämpimästi 4Dreamia heidän asiakaspalvelun, laadukkaiden tuotteiden ja helpon asioimisen puolesta. 

Tässä maahantuontiyrityksessä Sinut kohdataan yksilönä eikä massana. Olen itse tarkka kenen kanssa haluan tehdä yhteistyötä ja 4Dreamin kanssa alusta lähtien kaikki on toiminut moitteettomasti. 

Johanna

Ecoskin DaySpa & Shop

Porvoo

4Dreamin tiimi on aidosti auttavainen, helposti innostuva ja apua asiakkaalle räätälöivä! Ei ole mitään mitä ei uskaltaisi kysyä 💗 

Pidän erityisesti yhteydenpidon helppoudesta sekä säännöllisesti järjestettävistä koulutuksista. Juuri tämän vuoksi yritykseni edustaa ylpeästi kaikkia 4Dreamin maahantuomia merkkejä 💗

Anna-Mari

Luomukaista myymälä & verkkokauppa

Karkkila

Maahantuojia on kyllä monenlaisia mutta 4dream on yksi parhaimmista jopa paras. Tiimi tekee kaiken suurella sydämellä, ottaa aina huomioon jälleenmyyjät, ovat aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Hankkivat meille niin ihania tuotteita myyntiin joihin ei voi olla rakastumatta. Järjestävät myös mahtavia koulutuksia ja info pläjäyksiä 👍

Petra

Kemikalio Sinikulma

Hanko