Boho Green Make-Up

Luonnonmukaista värikosmetiikkaa

LAADUKKAITA LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKEJÄ

Boho Green Make-Up valmistaa luonnonmukaista värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Boho Green Make-Up -meikit tunnetaan suloisista ja kevyistä pahvipakkauksista, monikäyttöisistä sävyistä ja edullisesta hinnasta. Boho Green Make-Up on COSMEBIO Cosmos-sertifioitu ja suurilta osin vegaaninen. Ranskalainen Boho on perustettu vuonna 2012 ja sen kantava ajatus on valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä ympäristöä kunnioittaen.

Boho Green Make-Up -valikoimasta löydät kaiken, mitä meikkaamiseen tarvitset: inspiroivat meikit sekä pehmeät siveltimet. Laadukkaat tuotteet sopivat sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin.

MINIMALISTISET PAKKAUKSET

Boho Green Make-Up meikit on pakattu kevyesti ja kestävään, sievästi kuvioituun pahviin. Tuotteet myydään ilman ulkopakkausta. Minimalistisella pakkauksella vähennetään kosmetiikan logistiikkakuluja ja pakkausjätettä ja varmistetaan, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja kaikkien halukkaiden saatavilla.

Boho-meikeillä on vankka fanijoukko ja tuotteet ovat tiiviisti esillä mediassa. Laajaan Boho-meikkivalikoimaan kuuluu kaikki meikkipohjasta silmämeikkien kautta huulipuniin ja siveltimiin. Valikoimaan sisältyy myös ammattimeikkaajalle tarpeellisia tuotteita kuten neutraloijia.

KESTÄVÄT SIVELTIMET

Pehmeät, synteettiset Boho-siveltimet myydään yksittäin, jotta kenenkään ei tarvitse ostaa siveltimiä, joille ei välttämättä ole käyttöä. Kaikki Boho-siveltimet ovat vegaanisia ja harjaosa on valmistettu pehmeästä synteettisestä karvasta. Siveltimien varret ovat FCS-sertifioitua puuta

Boho Green Make-Up on helposti lähestyttävä luonnonkosmetiikan meikkisarja, jota on ilo myydä. Pehmeisiin koostumuksiin ja kauniisiin sävyihin on helppo ihastua ja valikoima pysyy kiinnostavana vuodesta toiseen.

SINUA PALVELEVA BOHO GREEN MAKE-UP JÄLLEENMYYJÄ

Ajankohtaiset neuvot ja niksit 

Boho tuotteiden valinta ja käyttö

Ilolla ja ammattitaidolla

Palvelevassa Boho jälleenmyyntipisteessä Sinua auttaa koulutettu ja osaava henkilökunta. Saat ajankohtaiset neuvot ja niksit tuotteiden valintaan sekä käyttöön. 

Palvelevat ja ammattitaitoiset Bohon jälleenmyyntipisteet auttavat Sinua
- Vuodenaikaan ja ihotyypillesi sopivien tuotteiden valinnassa
- Värien valinnassa
- Sopivien siveltimien löytämisessä
- Tuotteiden käytössä

Palvelevat jälleenmyyntipisteet neuvovat Sinua
- ihovirheiden häivyttämisessä
- luonnollisen ja heleän ihon saavuttamisessa
- sopivan meikkivoiteen löytämisessä

Palveleva Boho jälleenmyyjä on käynyt läpi maahantuojan järjestämät sarjan koulutukset ja on siten asiantunteva auttamaan Sinua Boho hankintojesi kanssa. 

4Dream Ky on toiminut Boho Green Make-Upin yksinoikeutettuna maahantuojana jo vuodesta 2015 asti.

Seuraa meitä myös somessa! @bohogreenmakeupsuomi