Palvelemme Sinua ilolla ja suurella sydämellä

4Dream on luonnonkosmetiikan maahantuontiyritys & tukkuliike.

Palvelemme tuotteidemme jälleenmyyjäyrityksiä arkisin klo 9-16.

4Dream Ky

Töyrytie 25 09630 Lohja

040-961 8225

info@4dream.fi


Voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja me olemme SInuun yhteydessä mahdollisimman pian!


UKK - Usein meiltä kysyttyä             

1MITEN PÄÄSEN TILAAMAAN TUOTTEITA? 

Halutessasi tukkuasiakkaaksemme, olethan yhteydessä info@4dream.fi. Tukkuosto-oikeus on jälleenmyyjiksi haluavilla erikoisliikkeillä ja luonnonkosmetiikkaa myyvillä verkkokaupoilla. Jälleenmyyjäksi haluavan tulee olla toiminnassa oleva, rekisteröitynyt yritys. 

Tukkuverkkokauppamme palvelee Sinua 24/7 - sieltä löydät voimassa olevat kampanjat, tietoa uutuuksista sekä ajankohtaisista asioista. Kirjauduttuasi tukkuverkkokauppaamme näet tuotteiden hinnat ja pääset tekemään tilauksia silloin kun Sinulle sopii!


2. MITÄ TILAISIN ALKUUN JA ONKO TEILLÄ ALKUVARASTOPAKKOJA?

Voit tilata tuotteitamme valikoimaasi liikkeesi omien tarpeiden mukaan. Me autamme Sinua halutessasi alkuvaraston ja myymälätelineiden kanssa tai voit määritellä itse aloituspakettisi, sillä Sinä tunnet yrityksesi tarpeet parhaiten. Alkuun tilausasioissa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse, jolloin voimme opastaa myös tuotteiden käytössä.

3. KAUANKO TILAUKSEN TOIMITUS KESTÄÄ?

Tuotteidemme toimitusaika on nopea, yleensä saat tilauksesi jo 2-3 arkipäivän kuluttua liikeeseesi! Valittavanasi on joko toimitus suoraan liikkeeseen, jolloin tilaus tuodaan 8-16 välisenä aikana. Voit valita noutopaketin, jolloin voit itse noutaa paketin Sinua lähimmästä noutopisteestä. Huomioithan, että osa tukkutoimituksista on isoja, jolloin noutopaketti ei ole käytössä. Käytämme kuljetuksiin tällä hetkellä DBSchenkeriä.


4Dream Ky 

y-tunnus: 2679869-8

Töyrytie 33 - 09630 Koisjärvi 

Omistaja / Yrittäjä: Johanna Tammi-Ikonen (etunimi@4dream.fi)