Satokausikosmetiikkaa

Luomu ihonhoitosarja hoitoloille

LEMPEÄSTI KÄSITYÖNÄ - SIEMENESTÄ AINA VALMIIKSI TUOTTEEKSI ASTI

Ranskalainen Beauty Garden on käsityönä valmistettua korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Satokausikosmetiikka eli tuorekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita. Beauty Gardenin tuotteet valmistetaan perinteisin, lempein menetelmin ja käsityönä ja näin mahdollistetaan luonnon vaikuttavien aineiden säilyminen tuotteissa läpi valmistusprosessin. Beauty Gardenin tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat suuria, eikä tuotteissa käytetä mitään ns. turhia täyteaineita. Inci-luettelo onkin melko lyhyt ja erittäin helposti luettava. Beauty Gardenin tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja.

Ekologisuus

Hellävaraisuus

Luonnollisuus

Puhtaus & tuoreus

IDEOLOGIA

Beauty Gardenin koko ideologia perustuu vahvasti luonnollisuuteen. Ammattitaitoiselle ja laadusta tinkimättömälle Beauty Gardenin teamille luonnollisuus on hyvin kokonaisvaltainen käsite, joka tarkoittaa luonnollisuutta aina puutarhan hoidosta ja kasvien viljelystä raaka-aineisiin ja kosmetiikan valmistukseen. Se tarkoittaa luonnollisuutta myös ihonhoidossa ja näkyy vahvasti ihon oman luonnollisen toiminnan kunnioittamisena. Beauty Gardenin tuotteet ovat myytävänä hoidollisia palveluja tarjoavissa liikkeissä kera asiantuntevan ihonhoidon opastuksen.

IHON LUONNOLLISEN TOIMINNAN TUKEMINEN

Beauty Garden on luonnollisen ja yksinkertaisen ihonhoidon puolestapuhuja. Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista Ph-tasapainoa. Hellävaraiset ja lempeät tuotteet puhdistavat ihoa kuivattamatta sekä ravitsevat ja kosteuttavat ihon omaa toimintaa tukien.

SPA EDITION 

Beauty Garden Spa Edition on kokonaisvaltainen Spa hoitojen konsepti, jossa yhdistyvät hoidon tekijän ammattimainen käsityö sekä puhtaat, korkealaatuiset hoitotuotteet.

Spa Edition hoidot ovat kokonaisvaltaisen rentouttavia hemmotteluhetkiä. Puhtaat ja lempeät puutarhan tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat asiakkaan aistimatkalle Beauty Gardenin puutarhaan. Ammattitaidolla toteutetut hieronnat vaivuttavat pökerryttävän ihanaan rentoutumisen tilaan.