Pure Shores

Ainutlaatuista hoitoa hiuksillesi

RAKKAUDESTA PUHTAISIIN RANTOIHIN - PURE SHORES ARTISAN

Pure Shores on käsintehtyä artesaanikosmetiikkaa, joka on kehitelty ammattilaisen osaamisella toimivaksi ja korkealaatuiseksi.

Pure Shores hiustenhoitotuotteet ovat poikkeuksellisen hoitavia, riittoisia sekä herkullisen tuoksuisia. Koostumukset ovat tiivistemäisiä ja niissä on aistittavissa ammattilaisen kädenjälki sekä tinkimättömyys tuotteen toimivuudessa. Säilöntäaineina tuotteissa on käytetty kasviperäisiä probiootteja, jotka edesauttavat hiuspohjan tervettä mikrobiomia. 

Pure Shores on nuoresta iästään huolimatta tuonut markkinoille jo kattavan valikoiman hoitotuotteita, joihin ei voi olla rakastumatta!

Tuotekehityskemisti Alevtina Peek

"Kehittelemäni Pure Shores on lanseerattu vuoden 2022 alussa. Halusin luoda luonnonmukaisen hiustenhoitosarjan, jonka tuotteet olisivat hoitavia ja korkealaatuisia. Olen opiskellut Tanskassa kemistiksi ja työskennellyt apteekkituotteiden parissa tuotekehittäjänä täällä Virossa. Itämeren rannat ovat kotimaisemissani ja haluan omalla brändilläni vaikuttaa myös ympäristöömme. Pure Shores brändin luomisessa kumppaninani oli italialainen kampaamomestari" - Alevtina Peek, Pure Shores brändin perustaja / tuotekehittäjä, kemisti.