Sinun vuoksesi täällä

4Dream team on tiivis paketti monipuolisia ja ammattitaitoisia naisia! Meillä työskentelevillä on vahva ja pitkä kokemus kosmetiikka-alasta, mikä mahdollistaa meille vankan pohjan tuotteiden myynnille ja markkinoimiselle.

4Dream team

Meitä kaikkia yhdistää intohimo luontoon, rakkaus perheeseen sekä into ja motivaatio tekemäämme työtä kohtaan! Kun me ryhdymme hommiin, haluamme kääriä tosissaan hihat, upottaa kädet saveen ja laittaa tuulemaan. Työpäiviämme kuvastaa monipuolisuus ja yllätyksellisyys. Tartumme suurella innolla ja palolla tekemiseen - muistaen alati, että työmme on hyödytettävä asiakkaitamme sekä palveltava tuotebrändiemme etua.

Tutustu meihin 

Johanna Tammi-Ikonen / Dreamer - Owner/CEO

Toimivien tuotteiden lisäksi haluan, että valikoimamme on mielenkiintoinen, brändit sulassa sovussa toinen toistaan tukevia. Haluan valikoimaamme luonnonkosmetiikkaa, jonka käytöllä voidaan tehdä hyvää myös luonnolle. Syvällä minussa asuu sisukas yrittäjä, joka viehättyy aina toisten yrittäjien tarinoista sekä palaa halusta auttaa ja ideoida kohti parempaa. Minulle yrittäjyys ja luonnonkosmetiikka ovat elämäntapa - asiakkaidemme tyytyväisyys sydämen asia - ja ne yhdessä muodostavat minulle mahdollisuuden elää unelmaani joka päivä.

Saara Valkonen / Developer - Sales & marketing

Saaralla on yli 20 vuoden kokemus omasta hoitolayrityksestä, jossa hänellä oli myös kosmetiikkamyymälä ja verkkokauppa. Kosmetiikka-alalta Saaralla on rutkasti tietoa eri tuotteiden soveltuvuudesta eri ihoille. Saaran tuotekehittäjän ja asiakaslähtöisesti ajattelevan tradenomin kaupallinen ja liiketoimintaa kehittävä näkökulma on myös jälleenmyyjiemme hyödynnettävissä. Vapaa-aikanaan Saara liikkuu paljon monin eri tavoin luonnossa koiransa kanssa ja aktiivinen koiraurheilu-harrastus täyttää ison osan vapaa-ajasta. 

Sanna Hämäläinen / Operator - Back office & logistics 

Sannalta käy kädenkäänteessä tilausten näppäilyt ja valmistelut. Sanna on huolehtinut 4Dreamissa tavaravirran konkreettisesta liikkumisesta varastollamme jo vuodesta 2018 lähtien. Usein aamuvirkku Sanna on valmistellut jo vinon pinon lähteviä tukkutoimituksia kun muut vasta heräilevät uuteen päivään. Sannan vapaa-ajan täyttää lenkkeily ystävien kanssa, lisäksi touhua päiviin tuovat lapset harrastuksineen.  

Tähtihetkiä meillä töissä...