We Love The Planet

Deodorantit. huuli- ja aurinkovoiteet

Luonnonmukaisten ja ekologisesti pakattujen tuotteiden edelläkävijä


We Love The Planet on vuonna 2015 perustettu ylistyslaulu ympäristölle. Valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikan deodorantteja, huulivoiteita sekä luonnonmukaisia aurinkosuojatuotteita, jotka on kaikki valmistettu ja pakattu uusiutuvalla vesi- ja aurinkoenergialla Alankomaissa. Tuotteet on pakattu kevyisiin pahvihylsyihin tai kierrätyspellistä valmistettuun rasiaan.

We Love The Planet tuotteet

We Love The Planet -valikoiman tunnetuimpia tuotteita ovat tehokkaat, täysin luonnonmukaiset ja alumiinittomat luonnonkosmetiikkadeodorantit, joita on saatavilla sekä voidemaisina että perinteisessä deo stick–muodossa. Luonnonkosmetiikan deodorantti, joka todella toimii? Kyllä!

Huulia hemmottelevilla We Love The Planet -huulivoiteilla on vankka ihailijakunta ja sievästi pahviin pakatut huulivoiteet tunnetaan kyvystään valloittaa kokeilijat jo ensimmäisellä sipaisulla. Helppo myydä, koukuttaa kerrasta!

We Love The Planet - aurinkovoiteet ovat luonnonmukaisia ja hypoallergeenisia ja sopivat myös herkälle iholle. Luonnolliset aurinkovoiteet on pakattu hygieeniseen ja helppoon puikkoon, josta suojaa on helppo sipaista iholle pitkin päivää. Saatavilla SPF20 ja SPF30.

Kausituotteena - tuoksuvat Kookoskynttilät 

Tunnelmalliset illat, lämpimät viltit ja We Love The Planetin tuoksuvat kookoskynttilät luovat tunnelmaa! Kookospähkinään valettu soijavahakynttilä on kaunis yksityiskohta syksyn sisustuksessa. Kynttilät sopivat erinomaisesti erilaisiin asetelmiin niin ulkona kuin sisälläkin. Kookospähkinäkynttilä istuu hyvin etenkin tällä hetkellä suosittuun boho-henkiseen sisustustyyliin. Kynttilät antavat ympärilleen kevyesti tuoksua, tuoksuaineina kynttilöissä ovat luonnon eteeriset öljyt. We Love The Planetin kookoskynttilöiden paloaika on 40-45h. Kookospähkinä kelluu vedessä, joten niiden avulla syntyy myös kaunis kynttilämeri syysiltojen juhlaan.

4Dream Ky on toiminut We Love The Planet tuotebrändin yksinoikeutettuna maahantuojana vuodesta 2017.


"We find it important to know what is in a product and where it comes from."

Jälleenmyyjälle

Huulivoiteet myymälään
Voidemaiset deodorantit
Stick deodorantit
Aurinkotuotteet